Tabouleh met feta

tabouleh


ingredienten:
– 175 gram ronde zilvervliesrijst (bij de natuurwinkel)
– 100 gr. feta in blokjes
– 6 middelgrote tomaten, in dobbelsteentjes gesneden
– 6 eetlepels vers geperst citroensap
– 6 eetlepels olijfolie extra vergine
– versgemalen zwarte peper
– Himalaya zout of goede kwaliteit zeezout
– 2 bosjes platte peterselie
– 2 volle lepels fijngehakte verse munt
– Romaine slabladeren in stukjes

Kook de rijst en zorg dat deze goed is afgekoeld. Meng de rijst met de tomaat, feta, citroensap, peterselie en munt. voeg dan de olijfolie, zout en peper toe. Zet dit mengsel minimaal 2 uur in de koelkast om goed in te trekken.
leg op een bord wat romaine slabladeren en leg daar de rijst/feta mengsel op.

Eet smakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *