slow me

 

slowmeslowmoment                    

 
Hallo mijn naam is Joeke Arends,
wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn Blog.

Waarom Slowmoment
Slowmoment staat vooral voor even tijd nemen om stil te staan bij het moment. Dit kan zijn een heerlijk food moment of een hardloopevent moment, of je eerste bakje koffie moment in de ochtend, of een feel-good moment op je werk. Oftewel sta even stil bij wat je eet, drinkt, ziet of wat je doet.
Waar het begon, Enkele jaren geleden ben ik aan de slag
gegaan als wellness-specialist bij &Samhoud. Waar ik in geloof?
Dat er alleen met medewerkers die goed in hun energiebalans zitten, het optimale uit een organisatie te halen valt.
Los daarvan vind ik het zo mooi te merken wat ik kan betekenen voor mensen én bedrijven door mijn expertise en uiteraard kennis van specialisten in te zetten.Mensen voelen zich gewaardeerd bij aandacht voor hun heel welbevinden, bedrijven merken een toenemende mate van inzetbaarheid van hun personeel.Het mes snijdt dus aan twee kanten. Kan het mooier?
Slowmoment heeft als doelstelling om mensen op een leuke manier kennis te laten maken met een gezondere levensstijl, zodat zowel mens als bedrijf de vruchten kunnen plukken van een gebalanceerder energieniveau. Naast dat ik werk met professionals op het gebied van verzorging, beweging, ontspanning en voeding vind je op dit blog heerlijke gezonde recepten vol van eerlijke en verse producten. Waarom van ver halen als je in de buurt heerlijke producten kan krijgen…
Ook zit mijn hoofd altijd vol met ideeën en tips om mensen te helpen fitter te worden en gezonder te leven. Deze tips, food en hardloopevents kan je vinden op deze blog.
Veel plezier op mijn slowmoment blog.