Health day

De perfecte start om het gezondheidsbeleid binnen uw organisatie direct invulling te geven, is het organiseren van een health Day.  Op een Health Day gaan we met de medewerkers actief aan de slag. Het is een dag vol activiteiten op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en verzorging. Samen gaan we werken aan een gezonde(re) levensstijl.

Verschillende activiteiten op een Health Day zijn o.a. :

  • Yoga: door erkende yoga instructeur verzorgde yoga les op locatie, laagdrempelig dus voor elke werknemer geschikt. Yoga zoekt het evenwicht tussen lichaam en geest en bevordert de flexibiliteit en de spierkracht.
  • Stoelmassages: De stoelmassages worden ook op locatie gegeven en zijn heerlijke ontspanningsmassages die stress-verlichtend zijn en de energie en productiviteit verhogen.

fullsizerender-63

  • Bootcamp: In de health maand wordt ook een bootcamp aangeboden en staat onder begeleiding van een professioneel instructeur. De bootcamps vinden plaats in de frisse buitenlucht. De medewerkers werken aan conditie, kracht en explosie. Ook hier worden de lessen afgestemd op het fitheidsniveau van de medewerkers.

 

 

Op een Health Day wordt volop aandacht besteedt aan gezonde voeding. Gezonde voeding is een essentiële bron voor een gezonde levensstijl. Het gaat hierbij vooral om bewuster om te gaan met eten. In dit kader vinden we op de Health Day de volgende activiteiten plaats:

fullsizerender-84

  • het verzorgen van gezonde lunches  en snacks op de werkvloer;
  • het delen van gezonde en snelle recepten;
  • sessie van voedingsdeskundige waarin tips & tricks worden gegeven voor een gezonder voedingspatroon:

 

 

 

 

Persoonlijke Aanpak.

Betrokkenheid van medewerkers vinden we heel belangrijk. Aan de hand van een aantal vragen aan het begin van de Health Day, vragen we de medewerkers naar hun verwachtingen en eventuele doelstellingen. Met deze persoonlijke verwachtingen en doelstellingen kunnen de activiteiten beter toegespitst worden op de individuele wensen van de medewerkers.

Naast al deze activiteiten krijgen de medewerkers tips / weetjes, oefeningen en heerlijke gezonde recepten die ze kunnen toevoegen aan hun persoonlijke health boekje.

Kortom: op een Health Day, zorgen wij dat de medewerkers op een leuke afwisselende manier leren wat je kan doen om jezelf beter te verzorgen en te ontdekken wat de mogelijkheden zijn om het persoonlijke welzijn te verbeteren.

Neem contact met ons op als je meer wil weten over het organiseren van een Health Day binnen jouw organisatie.